Ripsarirakkautta

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2015

Ripsarirakkautta

Onko tässä Se Oikea? Tätä Oriflamen The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascaraa on hehkutettu useissa blogeissa ja olen odottanut innolla tämän testaamista. Sain tämän yksilön I love me -messuilta Oriflamen pisteeltä jo viime syksynä, mutta halusin käyttää avatut ripsarit ensin loppuun, koska ripsivärit pilaantuvat melko nopeasti. Nyt pääsin vihdoin korkkaamaan ja testaamaan tämän maskaran. Oriflame on minulle brändinä tuttu, mutta jostain syystä brändin tuotteet eivät ole minua sen koommin kiinnostaneet. Tämä ripsiväri onkin ainoa tällä hetkellä meikkivarastoistani löytyvä Oriflamen tuote, mutta saa nähdä kiinnostunko tämän kokeilun myötä testaamaan myös muita merkin meikkejä.

Oriflamen sivuilla maskaran luvataan tekevän ripsistä taipuisat, pitkät ja tuuheat, eikä ripsarin pitäisi paakkuuntua. Omat ripseni ovat luonnostaan melko taipuisat, mutta ne kaipaavat pituutta ja erottelua. Ripsari on myös säänkestävä, hajusteeton ja sisältää ripsiä ravitsevia ainesosia. Tuotteesta on tarjolla myös vedenkestävä versio, joten vähän ihmettelen mitä tuolla "säänkestävällä" sitten tarkoitetaan, muuten kuulostaa hyvältä.

Ripsarirakkautta

Ripsarissa on kuminen harja, jonka toisella puolella on pidemmät harjakset ja toisella puolella lyhyet. Satun tykkäämään kaikista eniten juuri näistä kumiharjoista, joten senkin puoleen vaikuttaa lupaavalta. Maskaramassa vaikuttaa juuri sopivan paksulta ja ei tuoksu oikein millekään. Silmäni saattavat olla herkistyneet jollekin hajusteelle, joten on hyvä, että silmien läheisyydessä käytettävät tuotteet ovat hajusteettomia. 

Ripsarirakkautta

Käytin yläripsiin pidempää puolta ja alaripsiin lyhyttä. Vautsi, tykkään! Ripsari toi juuri mitä kaipasinkin, pituutta ja erottelua. Pyyhin harjasta ylimääräiset maskarat ennen laittamista, koska juuri avatuissa ripsareissa tuotetta tuppaa aluksi tulemaan aina liikaa. Tykkäänkin yleensä vähän kuivahtaneista ripsareista, koska vasta-avatuilla on helpompi saada sotkua aikaan ja ripsarin laitossa olen ihan onneton, aina osuu luomille. Liian maskaramassan poispyyhkiminen auttaa myös paakkuuntumisen estämisessä ja pyyhityllä harjalla saa tuuheampaa jälkeä, koska voi laittaa useamman kerroksen ilman, että ripsari menee kököille.

Ripsarirakkautta

Yleensä en huomaa oikein mitään eroa eri ripsareitten välillä, muuta kuin että ripsari on joko hyvä tai huono. Hyvien ripsivärien välillä ei käydä mitään suurta kilpailua, useimmiten käytän vaan sitä mikä sattuu käteen ensimmäisenä. Suurimman osan ripsareistani olen saanut jostain enkä muista koskaan ostaneeni samaa ripsiväriä kahteen kertaan - niin vaikuttunut en ole yhdestäkään maskarasta ollut. The ONE oli kuitenkin positiivinen poikkeus ja taitaa päästä loputtuaan uudestaan ostoslistalle!

Oletteko jo päässeet kokeilemaan tätä Oriflamen ripsiväriä? Mitä tykkäsitte? 

English | I've had this Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascara since last fall but I wanted to use all my opened mascaras first before trying this one. I must say I'm quite amazed. This mascara separated my lashes well and gave them length which was just what I needed. I might even repurchase this after finishing this one!

Katso myös

2 kommenttia:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa