Vaaleanpunertavaa glitteriä

tiistaina, kesäkuuta 16, 2015

Vaaleanpunertavaa glitteriä

Alennusmyynneistä tulee aina hankittua myös vähintään pari kynsilakkaa ja tässä niistä yksi. Olen kunnon harakka mitä kynsilakkoihin tulee, yleensä ne överimmät glitterpommit lähtee takuuvarmasti mukaan. Nähdessäni tämän Goshin kynsilakan myynnissä puoleen hintaan en vain voinut vastustaa, vaikka kynsilakkoja löytyy kotoa niin paljon etten tule varmaan koskaan niitä kaikkia käyttämään loppuun... Mutta hei, ainakin kynsilakkojen keräily on hyödyllisempää kuin vaikka postimerkkien tai kivien koska niillä ei tee yhtään mitään!

Vaaleanpunertavaa glitteriä
Vaaleanpunertavaa glitteriä

Sävyltään numero 619 Girls on Film on vaaleanpunaiseen taittava, glitterinen lakka, jossa on sekä isompia kuusikulmaisia hippusia ja sateenkaaren väreissä valossa loistavia pikkuglittereitä. Alle laitoin kerroksen vaaleaa nudelakkaa, jotta oma kynsi ei kuultaisi tämän lakan alta. Goshin lakkaa on kaksi kerrosta, mikä mielestäni riitti hyvin tuomaan kynsille reilusti blingiä.

Vaaleanpunertavaa glitteriä

Pitäisi kyllä hankkia jostain sellaista glitterlakan alle tarkoitettua poiskuorittavaa aluslakkaa niin ei tarvitsisi aina menettää hermoja ja puolia kynsilakanpoistoainepullon sisällöstä sitten kun alkaa glitterit kyllästyttään. Glitterlakkoja on meinaan aika hemmetin vaikeaa saada irti pelkkien vanulappujen ja kynsilakanpoistoaineen avulla, kun noi glitterihippuset ei meinaa lähteä millään! Kuitenkin sorrun näihin aina uudestaan, on ne vaan niin ihania.

Muita glitterlakkojen ystäviä?

English | Another find from the sales! Beautiful pink-ish glitter polish from Gosh, the shade is 619 Girls on Film.

Katso myös

2 kommenttia:

  1. Moi! Tää on jo aika "vanha" postaus mutta ajattelin vaan vinkata, että glitterit saa kynsistä helposti kun leikkaa vanulapuista about kynnen kokosia paloja, kastaa poistoaineeseen, painelee kynnelle ja käärii palan foliota päälle. Glitterin määrästä riippuen vaikutusaika sellasta 5min luokkaa ja lähtee kun unelma :) joskus joutuu vähän hinkkaamaan mutta ei niin paljoa kun ilman haudutusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Oon tästä kuullut joskus aikasemminkin, mutta ikinä ei oo tullut vielä testattua :D Pitää kyllä kokeilla seuraavan kerran kun kamppailee glitterlakkojen kanssa :)

      Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa