Perfektionistin meikkivoide

maanantaina, kesäkuuta 15, 2015

Perfektionistin meikkivoide

Satuin löytämään Sokoksen kosmetiikka-outletista tämän meikkivoiteen roimasti alennettuna. Olen etsiskellyt haastajaa Lumenen CC-meikkivoiteelle jo jonkun aikaa ja swatchattuani tätä Estée Lauderin Perfectionist Youth-Infusing Makeup -meikkivoidetta päätin ottaa tuotteen testiin. Normihinnalla en olisi missään nimessä kehdannut ostaa tätä, mutta alennus oli sen verran tuntuva, että päätin kiikuttaa putelin kotiin. Alennushyllyssä oli tarjolla vain tätä 1N2-sävyä, eli vaaleinta neutraalia mitä meikkivoiteesta on tarjolla. Ihonsävyni on todella kalpea ja välillä minulla on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta, mutta ainakin kädelle ja leukapieleen testattuna tämä vaikutti juuri sopivan vaalealta. Testatessa meikkivoide tuntui myös kevyeltä ja kuivalle iholle sopivalta.

Perfektionistin meikkivoide

Nestemäinen meikkivoide on pakattu lasipulloon, jossa on pumppu, jolla tavaran saa helposti ulos. Tuotteen väitetään antavan heleän, virheettömän ja nuorekkaamman näköisen lopputuloksen. Hajusteeton ja öljytön koostumus ei tuotekuvauksen mukaan tuki ihohuokosia ja tuote on myös ihotautilääkäreiden ja silmälääkäreiden testaama. Tuotteesta löytyy myös SPF 25. En ollut kuullut tästä meikkivoiteesta aikaisemmin ja pikainen googletus kertoi, että tämä tuote on tullut markkinoille vasta viime syksynä, joten aika tuore meikkivoide on siis kyseessä.

Tässä meikkivoiteessa ehkä mielenkiintoisinta on tuo hajusteettomuus. En yleensä siis välttele hajusteita, koska en niille mielestäni ole herkistynyt ja usein hajusteettomat tuotteet sisältävät omanalaisensa ominaistuoksun, joka ei välttämättä ole niin miellyttävä. Kuitenkin tässä tapauksessa hajusteettomuus ei haittaa ollenkaan, sillä monissa testaamissani selektiivisen kosmetiikan meikkivoiteissa on ollut vähän liiankin voimakas tuoksu. Vaikka tykkäänkin hajustetuista tuotteista, niin en kyllä halua naamaani liian voimakkaasti tuoksutettuna. Hajusteettomuudesta johtuen tässä tuotteessa on lievä aurinkorasvamainen ominaistuoksu, mikä on ihan oletettavaa tuotteen aurinkosuojan takia, mutta myös mielestäni miellyttävämpi vaihtoehto kuin liian hajustettu meikkivoide.

Huomasin myös todella mielenkiintoisen asian testaillessani tätä meikkivoidetta. Minulla on herkät silmät, jotka alkavat lähes poikkeuksetta aina vuotamaan ulkonurkasta meikatessani. Vaiva alkoi parisen vuotta sitten, ja ajattelin silmieni vain olevan kuivat. Silmätipat eivät ole auttaneet, joten olen yrittänyt vain elää asian kanssa ja meikata varovaisesti, jotta silmiin ei joutuisi mitään mikä ärsyttäisi niitä. Kuitenkin tätä meikkivoidetta käyttäessäni silmät eivät ole vuotaneet, ja aloin kiinnittää huomiota siihen, missä vaiheessa meikkausta silmät alkavat yleensä vuotaa. Yleensä meikkaan silmät ensin ja olen ajatellut, että esimerkiksi luomiväriä saattaa karista silmiin ja se aloittaa vuotamisen, mutta usein vetistely alkaakin vasta meikkipohjaa tehdessäni. Tutustuin hieman paremmin useimmiten käyttämäni Lumenen CC-meikkivoiteen ainesosiin ja se näyttää sisältävän jotakin hajustetta. Tuli vain mieleen, että voisivatkohan silmäni ärsyyntyä meikkivoiteessa olevasta hajusteesta? Pitää tehdä enemmän testejä tämän asian tiimoilta!

Perfektionistin meikkivoide

Ensimmäisessä kuvassa vertailun vuoksi nakunaama ja toisessa kuvassa meikattu naama, jossa on siis käytetty tätä Perfectionist-meikkivoidetta.

Minulla ei tällä hetkellä ole näppylöitä, joten eniten kaipaan meikkivoiteelta ihonsävyn tasoitusta ja tykkäänkin käyttää kevyesti peittäviä, luonnollisen näköisiä meikkivoiteita. Mattapintaiset tuotteet ovat kuivan ihoni takia varma no-go ja yleensä käytän kosteuttavia ja kuulaan lopputuloksen tekeviä tuotteita pohjameikissäni. Pakko sanoa, että tämä meikkivoide on kuivalle iholleni aivan täydellinen! Todella kaunis, hehkuva ja tasainen lopputulos, eikä tuote tartu kiinni kuviin kohtiin. Kiinnitin meikkivoiteen kevyesti puuterilla, mutta se ei olisi ollut välttämätöntä. Tuote tuntuu todella kevyeltä ja luonnolliselta kasvoilla, melkein meinaa unohtaa käyttävänsä meikkivoidetta ollenkaan. Tämä meikkivoide lähtee ehdottomasti päivittäiseen käyttöön Lumenen CC:n rinnalle!

Perfektionistin meikkivoide

Tässä kuvassa on pelkkää meikkivoidetta, kun ylemmässä kuvassa oli koko naama meikattu ja meikkivoiteen päällä puuterit ja poskipunat ja muut. Levitin meikkivoiteen kostealla Beautyblenderillä ja käytin alla Lumenen kosteuttavaa pohjustajaa. Olen huomannut Beautyblenderin tuovan kaikista heleimmän ja tasaisimman lopputuloksen varsinkin tällaisten kevyiden meikkivoiteiden kanssa. Perfectionist peittää juuri sopivasti, iho näyttää luonnolliselta ja tasaiselta. Olisi kiva nähdä, miten hyvin tämä peittää näppylät, mutta nyt sattuu iho olemaan niin hyvässä kunnossa että pitää odotella sen testaamista.

Perfektionistin meikkivoide

Jos haluatte meikkivoiteeltanne enemmän kuulautta kuin peittävyyttä, niin kannattaa ehdottomasti metsästää tätä alennusmyynneistä! Todella hyvä meikkivoide erityisesti kuivalle iholle. Normihinta tosiaan sen about 60€ että siihen hintaan en tätä kyllä ostaisi (tai mitään muutakaan meikkivoidetta t. opiskelija), joten sitten kun tämä puteli loppuu niin voi olla että pitää taas etsiä uusi korvaaja, ellen satu uudestaan löytämään tätä alennushyllystä.

Oletteko te tehneet viimeaikoina uusia meikkivoidelöytöjä?

English | I found this Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup Foundation from the sales and it's perfect for my dry skin! It gives an even dewy finish and has SPF 25.

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa