Kaikkien aikojen kasvokuorinta

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2015

Kaikkien aikojen kasvokuorinta

Oletteko kuulleet V 10 Plus Water Based Peeling Facial Mask -kasvokuorinnasta? Bongasin tämän luettuani siitä useissa blogeissa, joissa monissa sitä hehkutettiin jopa kaikkien aikojen parhaaksi kuorintatuotteeksi. Nyt kokeiltuani kuorintaa itse voin väittää sen olevan juuri sitä.

Kaikkien aikojen kasvokuorinta

Vesipohjainen, parabeeniton, hajusteeton, mineraaliöljytön ja rakeeton geelikuorinta toimii reagoimalla kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja katkaisemalla ihosolukon välisiä sidoksia, jolloin kuollut ihosolukko pääsee hilseilemään pois. Erityisesti herkkäihoisille rakeelliset kuorinnat voivat joskus olla liian rasittavia ja lisäksi muovisia mikrorakeita sisältävät kuorinnat saastuttavat vesistöjä, joten tämä kuorinta on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät rakeellisia kuorintoja halua käyttää.

Kaikkien aikojen kasvokuorinta

Kirkasta geeliä käytetään ohjeiden mukaan teelusikallinen kerrallaan, mutta itse olen käyttänyt vähän säästeliäämmin, sillä tuubissa on tuotetta vain 50ml ja teelusikallisella tästä riittäisi vain kymmeneen kuorintaan. Kuvassa näkyvä määrä oli juuri sopiva. Ainetta taputellaan kevysti kasvoille, annetaan vaikuttaa muutaman sekunnin ja sitten hierotaan kasvoja sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuorintageeli on niin tehokasta, että se tekee lähes kaiken työn puolestasi, joten ihan kevyt hieronta riittää.

Kaikkien aikojen kasvokuorinta

Edellisestä kuorinnasta ei ole edes täyttä viikkoa, ja silti lähti näin paljon kuollutta ihoa! Tykkään tässä kuorinnassa erityisesti siitä, että tehon näkee omin silmin ja sen näkee heti. Kuorinnan jälkeen iho on sileä kuin vaivan pylly ja sileys kestää useamman päivän. Tämä kasvokuorinta on niin hellävarainen, että sitä voisi käyttää vaikka joka päivä, mutta tuotteen hintavuuden takia käytän itse noin kerran viikossa. Kuivaihoiselle hilseilevä iho voi olla ongelma ja rakeellinen kuorinta ei aina poista kaikkea kuollutta ihosolukkoa, mutta tämä kuorinta toimii kuin unelma! Meikkivoide levittyy todella tasaisesti tämän käytön jälkeen, koska kasvoilla ei ole kuivia hilseileviä länttejä, joihin meikkivoide tarttuisi paakkuisesti kiinni. Kuorinta sopii myös muillekin ihotyypeille, mutta erityisesti voin suositella kuivalle iholle!

Kaikkien aikojen kasvokuorinta

V 10 Plus Water Based Peeling Facial Mask -kuorintaa voi ostaa valikoiduista apteekeista n. 35€ hintaan. Aika hintavahan tämä tuote on, mutta ehdottomasti joka sentin arvoinen. Jos vaan rahapussi antaa myöden niin aion ostaa tätä uudestaan niin kauan kuin tätä on vaan saatavilla! Menee kyllä ehdottomasti omien ikisuosikkien listan kärkipäähän.

Onko V 10 Plussan tuotteet tuttuja? Tän kokeilemisen jälkeen alko himottaan ne seerumitkin...

English | I have found my new holy grail facial peel. This V 10 Plus Water Based Peeling Facial Mask is amazing! It's a bit pricey but definitely worth the money.

Katso myös

2 kommenttia:

 1. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

  http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei kiitti! Ihka ensimmäinen blogihaaste, kyllähän tää täytyy toteuttaa! ;)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa