Intensissimi

torstaina, kesäkuuta 04, 2015

Neve Cosmetics Intensissimi

Tilasin pari päivää sitten Neve Cosmeticsilta heidän Intensissimi-luomiväripalettinsa, joka saapui tänään. Olen pitkään haaveillut värikkäästä luomiväripaletista ja pompottelin pitkään Urban Decayn Electricin, Sleekin i-Divine Ultra Mattes V1:n ja BH Cosmeticsin 120 Color Eyeshadow Paletten (1st Edition) välillä, mutta mikään niistä ei tuntunut aivan täysin kolahtavan. Electric on melko hintava ja sen kaikki sävyt eivät ihan puhutelleet minua ja BHC:n 120-paletti taas olisi aivan liian iso ja hankala käyttää. Sleekin palettia olin jo tilaamassa, kun törmäsin tähän ihan vain googlettamalla "colourful eyeshadow palette". Rakkautta ensisilmäyksellä.

Neve Cosmetics Intensissimi

Italialainen, vuonna 2009 perustettu Neve Cosmetics -brändi oli minulle täysin uusi tuttavuus. Yritys valmistaa laadukasta kosmetiikkaa suosien luonnollisia ainesosia. En itse mitenkään erityisesti suosi luonnonkosmetiikkaa, mutta en sitä vältäkään. Tämän paletin väitetään olevan vegaaninen, mikä on tietysti hienoa, mutta ilmeisesti tästä johtuen myös tuotteen säilyvyysaika on normaalia lyhyempi (6kk avaamisesta). Mieluummin olisin ottanut vaikka niitä parabeeneja (hui kauhistus!), koska haluaisin nauttia näistä väreistä mahdollisimman pitkään! Tietysti säilyvyysaika on aina suhteellinen ja tuotetta voi käyttää vielä sen kuuden kuukauden jälkeenkin, jos se vain näyttää ja tuoksuu ja tuntuu normaalilta.

Neve Cosmetics Intensissimi

Tässä vielä paletin takapuoli, josta löytyy mm. INCI-lista, säilyvyysaika ja värisävyjen nimet. Itse pakkaus on muovia ja kannesta puuttuu peili, mutta eipä se käyttöä haittaa. Harvemmin tulee käytettyä paletin omaa peiliä meikatessa

Neve Cosmetics Intensissimi
Neve Cosmetics Intensissimi

Entäpä itse luomivärit? Pigmenttiä löytyy ihan mukavasti, eihän tämä minkään UD:n Electricin tasolle yllä, mutta ihan toimivia nämäkin ovat. Ainakin pikaisen swatchailun perusteella väriä irtoaa ja häivytys onnistuu hyvin. Ainoastaan tuo vasemman alareunan vaaleanvihreä tarttui sormeen hieman paakkuisesti, muuten luomivärit levittyivät pehmeästi.

Neve Cosmetics Intensissimi

Swatchit ilman pohjustajaa. Kaikissa sävyissä on pieni shimmeri, joten jos täysin mattaisia luomivärejä haluaa, tämä ei ehkä ole ihan ykkösvaihtoehto. Kaikista hohtavimmat napit ovat ylärivin toisiksiviimeinen pinkki ja alarivin keskimmäinen turkoosi.

Neve Cosmetics Intensissimi

Ainakin tähän asti paletti vaikuttaa erinomaiselta, mutta todelliseen testiin se pääsee vasta varsinaisessa käytössä. Olen aivan ihastunut näihin sateenkaaren sävyihin ja voipi olla että täällä nähdään pian ensimmäinen meikkikokeilu tällä paletilla! Plussaa pakko antaa siitäkin, että tässä paletissa sävyt ovat järjestyksessä, eikä sikin sokin niin kuin esim. Electricissä ja Sleekin paletissa. Sisäinen perfektionistini huutaa hoosiannaa.

Paletti kustansi postituskulujen kanssa 39,70€ ja toimitus oli todella nopea (kaksi päivää tilaamisesta). Paketointi oli tiivis ja tuote saapui täysin moitteettomassa kunnossa. Mukana oli myös ilmainen mineraaliluomiväri-näyte. Tämän tai muita Neve Cosmeticsin tuotteita voi tilata heidän verkkosivuiltaan.

English | This Neve Cosmetics Intensissimi Palette just arrived in the mail. Great pigment and love the colours! I'll be trying this out very soon, stay tuned!

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa