Arkipohjustajien aatelia

tiistaina, kesäkuuta 23, 2015

Arkipohjustajien aatelia

Meikkaan yleensä arkisin silmäni melko kevyesti, sipaisen vähän luomiväriä tai teen siipirajaukset. Meikin tulisi kuitenkin mielellään kestää koko päivän, joten tarvitsen alle pohjustajan, sillä muuten meikki kerääntyy luomivakoon tai karisee silmien alle. Kaikkein parhaaksi arkipohjustajaksi olen kokenut Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base -pohjustajan, sillä se tuntuu luomilla todella kevyeltä ja kuitenkin pitää luomivärit ja rajaukset paikallaan koko päivän. Vettä tämä tuote ei kuitenkaan kestä, joten jos silmät alkavat vuolaasti vuotamaan tai ulkona sataa suoraan silmiin, ei tämäkään pohjustaja auta. Kuitenkin peruskäyttöön tämä pohjustaja on todella passeli.

Arkipohjustajien aatelia

Pohjustajassa on samantyyppinen applikaattoripää kuin esimerkiksi huulikiilloissa ja applikaattorilla tuotetta on helppo annostella suoraan luomille. Miinuspuolena pakkauksesta on vaikea saada kaikkea tavaraa ulos, ellei katkaise pötkylää ja kaiva jollain jämiä pois. Narsin pohjustaja on erittäin riittoisaa, minulla on riittänyt tämä yksi puteli vuoden verran ja käytän tätä lähes aina kun meikkaan. En kuitenkaan meikkaa ihan joka päivä, vaan noin 4-5 kertaa viikossa.

Arkipohjustajien aatelia

Itse pohjustaja on valkoista, silikoniselta tuntuvaa ainetta, joka kuitenkin levittyy läpinäkyvänä luomille. Demonstroin käteeni, kuinka pohjustaja levittyy todella huomaamattomaksi kerrokseksi iholle. Levitys on helppoa, tuote ei pääse kuivahtamaan luomelle niinkuin esimerkiksi Urban Decayn Primer Potion, joka lähtee rullautumaan jos sitä yrittää levittää vielä kuivumisen jälkeen.

Arkipohjustajien aatelia

Vasemmalla luomiväriä on levitetty suoraan iholle, oikealla Narsin pohjustajan päälle. Kuvasta voi huomata, että primerin päälle levitettynä luomiväri näkyy hieman paremmin, mutta varsinaiseen värien korostukseen tämä primeri ei ole ehkä se ideaalisin, vaan yleensä käytän tämän lisäksi vielä jotain valkoista pohjaa. Jos teen oikein tummaa silmämeikkiä, saatan käyttää tuplapohjustusta, eli ensin tätä ja sitten sitä UDPP:tä tai Macin Paint Pottia. UDPP:n ja Paint Pottien ongelma on kuitenkin se, että niiden päälle levitetyt luomivärit ovat pohjustajien tahmaisuuden vuoksi hieman hankalampaa häivyttää. Tässä pohjustajassa sitä ongelmaa ei ole, sillä koostumus on todella sileä eikä ollenkaan tahmainen, mutta meikki pysyy silti hyvin.

Arkipohjustajien aatelia

Kaiken kaikkiaan Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base on erittäin kelpo arkipohjustaja. Monesti olen lähtenyt illanviettoonkin pelkän tämän turvin, ja meikki on pysynyt paikoillaan kotiinpaluuseen asti. Kertaakaan ei ole meikit olleet luomivaossa toisinkuin esimerkiksi joskus UDPP:n kanssa, mutta kosteissa olosuhteissa meikki saattaa levitä. Tykkään tästä silmämeikinpohjustajasta muihin verrattuna kaikista eniten sen koostumuksen ja helppouden takia.

Narsia ei ainakaan vielä myydä Suomessa, mutta joistain nettikaupoista (esim. HQhair) saa tilattua Suomeen. Omani olen ostanut Ruotsin Sephorasta ja aion ehdottomasti ostaa tätä lisää varastoon seuraavalla ruotsinreissulla! Hinta pyörii muistaakseni jossain kolmenkympin kulmilla, mutta tähän pohjustajaan kannattaa satsata.

Mikä on teidän pohjustajalempparinne?

English | My favourite everyday eyeshadow primer is Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base because it's very lightweight and easy to use. It's not as sticky as Urban Decay Primer Potion so the eyeshadows are easier to blend when using this primer. The primer prevents creasing very well but it's not waterproof so watery eyes might cause smudging. 

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa